Dappre

Investeer in Dappre. Investeer in je privacy en verdien aan je data

 

Company summary

Dappre B.V. heeft een app met een achterliggend netwerk van services ontwikkeld waarmee mensen klant- en cadeaukaarten altijd bij de hand hebben. Dappre biedt mensen gemak en voordeel, controle over persoonlijke data en biedt hen binnenkort zelfs de kans om geld te verdienen aan het delen van een anoniem profiel, voorkeuren en wensen met deelnemende organisaties.

Dappre geeft organisaties de kans op nieuwe en loyale klanten tegen lagere kosten. Met Dappre kunnen organisaties 1-op-1 in contact komen consumenten, met hun toestemming.

Dappre B.V. combineert ‘social impact’ met een gezond verdienmodel. Dappre heeft sinds de oprichting in augustus 2018 al een flinke groei doorgemaakt, mede door de strategische samenwerking met launching partner VVV Nederland. Aangesloten retailers helpen Dappre versneld te groeien door hun klanten naar Dappre te verwijzen. Daarmee maken ze Dappre voor zichzelf waardevol als communicatiekanaal met hun klanten: #findusondappre.

Leadership

Testimonials

Door je VVV Cadeaukaart toe te voegen aan de Dappre app heb je direct het actuele saldo beschikbaar, ontdek je in welke winkels en/of webwinkels je terecht kunt en vind je leuke of voordelige bestedingstips... Dit is echt uniek.

Erwin de Zeeuw
Directeur Giftcards VVV Nederland in De Ondernemer, 28-08-2019

Ik geloof dat klanten hun gegevens niet afstaan, maar er alleen tijdelijk toegang toe geven. Retailers lijden aan verzamelwoede als het gaat om data. Klanten moeten die data eigenlijk zelf ownen en soms uitlenen voor geld.

Ronald van Zetten
mede-merkeigenaar V&D, voormalig topman Hema in https://twinklemagazine.nl/2019/06/ronald-van-zetten-over-data/index.xml

Company structure

Followers

11

Cashflow positive

No

General

Company Name

Dappre

Address

Zuidplein 36
1077 XV , Amsterdam , NL

Website

dappre.com

View all
Press Release
Jan 10 2020
Dappre en Nxchange introduceren beleggen met je klant- of cadeaukaart

Press

Partners

Annual reports